gulvafslibning herning

Bevar dit trægulv med en grundig gulvafslibning i Herning

Bevar dit trægulv med en grundig gulvafslibning i Herning

editorial

Dit gamle trægulv, som måske nok har set bedre dage, fremstår måske saneringsmodent. Årevis af slitage har sat deres tydelige spor i gulvets overflade, som er grålig og mat, og skæmmet af pletter og skjolder fra spildte væsker, som er suget ned i træværket. Måske har gulvet oven i købet fået en tendens til at danne splinter, hvilket gør, at du ikke kan færdes på det uden at være iført hjemmesko – og det er helt udelukket at lade de små børn lege på gulvet, da splinterne sætter sig i hænder og fødder, og river tøjet til trevler.

Men før du rykker gulvet op, dækker det med laminat parket eller linoleum, eller overhælder det med epoxy, cement eller beton, bør du overveje, om ikke det bedre kan betale sig at komme det overfladiske slid til livs med en grundig gulvafslibning og en efterfølgende behandling.

Hvorfor skal jeg bevare det gamle trægulv?

Der er mange fordele ved at have et gulv af træ i stedet for en af de mere moderne gulvtyper, som måske nok er mere rengøringsvenlige og slidstærke, og som ikke kræver den store vedligeholdelse. Et trægulv er for det første langt smukkere at se på – træværk føjer personlighed og charme til dit hjem på en måde, ingen af de før nævnte gulvbelægnings typer vil kunne. Og så er træ mere behageligt at betræde – såfremt det altså er fri for splinter. Og det kan det hurtigt blive med en grundig og effektiv gulvafslibning, udført af en dygtig gulvmand, og med en efterfølgende plejende og beskyttende behandling med olie, sæbe, lak eller maling.

Hvor finder jeg den bedste gulvafslibning?

Det kan godt betale sig at overlade den hårde og slidsomme opgave med gulvafslibning til de professionelle – og til dette formål har du Gulvkanonen. Hos Gulvkanonen kan du altid få kontakt til dygtige og erfarne gulvslibere i dit lokal område. Læs mere på Gulvkanonen.dk