boligadvokat priser

Førstegangskøber – hyr en erfaren og billig boligadvokat og få en tryg bolighandel

Førstegangskøber – hyr en erfaren og billig boligadvokat og få en tryg bolighandel

editorial

Som førstegangskøber er det ofte spændende at skulle på boligjagt, og når du endelig finder den bolig, som matcher dine behov og din pengepung, så vil du sikkert bare gerne hurtigt underskrive købsaftalen, så du kan få nøglerne til dit nye hjem. Men en bolighandel omfatter mange dokumenter, som skal læses igennem, ligesom du skal aftale en finansieringsplan med din bank. Vil du gerne være sikker på, at du ikke bliver snydt, fordi du overser vigtige informationer i dokumenterne, eller er jurasproget en smule vanskeligt at forstå, så er det klart en fordel at hyre en boligadvokat til at hjælpe dig.

Boligadvokaten er 100 % på din side

Boligadvokaten er en fagperson, som står 100 % på din side i modsætning til ejendomsmægleren, som er sælgers mand/kvinde. En boligadvokat kender faldgruberne i en bolighandel og kan advare dig, hvis noget i købskontrakten ser mistænkeligt ud, eller hvis der er udsigt til, at dit boligkøb risikerer at blive dyrere end du regner med. Det kan f.eks. være, at der er fejl og mangler ved boligen, som ikke fremgår af tilstandsrapporten, eller der står noget i lokalplanerne, som kommer på tværs af dine forventninger til dit boligkøb.

Vigtig med god pris og tilgængelighed

For de fleste boligkøbere betyder det noget, hvad en boligadvokat koster. Vil du gerne finde en billig – og dygtig – boligadvokat, så kan du bl.a. sammenligne priser online. Du kan desuden gå efter de boligadvokater, som tilbyder boligpakker til en fast lav pris. Du kan hyre en boligadvokat enten i dit lokalområde eller online, og bor du fysisk langt væk fra boligadvokatens kontor, så kan I kommunikere via telefon eller e-mail. En boligadvokat, som nemt kan kontaktes online, er eBoligadvokat.dk på Frederiksberg. Firmaet tilbyder boligpakker til faste lave priser, som er skræddersyet til forskellige typer af boligkøb, hvilket du finder mere information om her: https://eboligadvokat.dk/boligadvokat-priser/.