Revisor

Gode råd til dig der skal hyre en revisor

Gode råd til dig der skal hyre en revisor

editorial

Du kan få brug for en revisor i mange sammenhænge. Hvis du er virksomhedsejer, så har du sikkert en revisor tilknyttet din virksomhed eller hvis du generelt bare gerne vil have et godt overblik over din økonomi. En revisor er den person, som du skal gå til, hvis du skal have hjælp til regnskabet og din økonomi. Vi har skrevet nogle gode råd til dig i dette indlæg, om hvad du skal være på opmærksom på, når du skal hyre en revisor.

 

image

 

1. Hyr en revisor med speciale i din virksomhedstype.

Det vil kun være til din fordel, at du hyrer en revisor, der har speciale i din virksomhedstype. På denne måde kan revisoren bedre hjælpe dig på vej rent finansielt. Han/hun vil have et indblik i markedet, og kender måske til de udfordringer, der kan være. Hvis du starter en ny virksomhed, er det også bedst at hyre en revisor, der har erfaring med nystartede virksomheder. På den måde kan de se, hvilke fejl man ikke må gentage, og hvor faldgruberne kan opstå.

 

2. Tjek deres kvalifikationer

Kvalifikationer er meget vigtige, når du ansætter en revisor. De fleste revisionsvirksomheder har en hjemmeside, som du kan besøge. Her vil du kunne læse mere om deres mærkesager, og hvilke kompetencer de har. Måske der også er nogle anmeldelser, som du kan læse, før du ringer til dem. Det er en god måde at få et indblik i virksomheden, og om de kan holde det, de lover.

 

3. Interview dem

Når du ansætter en revisor, er det vigtigt, at du lærer dem personligt at kende, før du beslutter dig for, om du vil ansætte dem eller ej. Spørg om deres gennemsnitlige arbejdsdag, og hvor mange kunder de har i øjeblikket. Hvis du stiller dem spørgsmål, er det nemmere at få en idé om, hvorvidt de passer til din virksomhed eller ej.

Du kan også finde en revisor gennem dette link: https://www.lars-olsen.dk/.