Revisor

Lad din revisor i Viborg hjælpe med regnskaberne

Lad din revisor i Viborg hjælpe med regnskaberne

editorial

Hvis du er ked af at skulle bruge kostbar tid og ditto overskud på at lave moms og skatteregnskab for din virksomhed, kan det være en god idé at kontakte en lokal revisor.

Revisoren – professionel hjælp til finansiel administration af din virksomhed

En revisor vil kunne give dig den hjælp du har brug for. Når du har en revisor og en bogholder i baghånden kan du være sikker på til hver en tid at have den rette rygdækning når det handler om skattetekniske spørgsmål og generel balance i regnskaberne.

Uanset hvilke størrelse eller type virksomhed du driver kan du få god glæde af revisor hjælp. Og med en freelance revisor behøver du ikke at fuldtidsansætte én af slagsen.

Hvordan hjælper en revisor?

Det er ikke sikkert at du har behov for en revisor i det daglige. Hvis din virksomhed kører som den skal vil du sandsynligvis ikke skulle bruge din revisor andet end et par gange om året i forbindelse med årsluk og optimering af din virksomheds finansielle og skattemæssige prioriteringer.

image

Din revisor kan samtidig rådgive dig hvis du ønsker at ændre på firmaets struktur eller måske udvide dets virkeområde. Planlægger du for eksempel at udbrede virksomheden til udenlandsk territorium, eller ændre virksomhedens opbygning – for eksempel fra enkeltmands firma til ApS – eller hvis du ønsker at oprette et holding selskab, kan din revisor hjælpe med alle de praktiske og skattetekniske spørgsmål i den sammenhæng. Og du kan få hjælp fra revisoren hvis du er i tvivl om hvorvidt din nuværende økonomiske administration er optimal.

Hvor kan jeg finde en revisor i Viborg?

Har din virksomhed til huse i Viborg kan du med stor fordel vælge Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard som din revisor. Hos Revisionsfirmaet Borregaard & Maagaard er du garanteret kyndig revisor hjælp og den bedste service. Klik ind og læs mere på https://www.borregaard-maagaard.dk/.