Det kan være noget af det mest besværlige i hele verden, og det bliver kun mere bøvlet, desto flere mennesker man er: At blive enige om noget.

Man skulle ellers tro, at det i det mindste var noget af det mest enkle at komme til enighed om en dag at mødes på, men selv det kan være noget af det mest bøvlede i verden.

Her er der dog sjældent tale om uenighed, men fordi der er andre planer i vejen for den enkelte person, som gør, at man ikke kan deltage den dato, hvor den anden godt kan, men som vedkommende ikke kan den anden dag… og så videre.

Den slags ser man også i det private liv, for jo ældre man bliver, jo flere forpligtelser med venner, familien og videre har man bundet sig op på – og det gerne flere måneder frem i tiden.

Så skulle man tro, at det var nemmere at blive enige på en arbejdsplads om at mødes til et møde, tilmelde sig en firmarejse, en ekskursion, møde med samarbejdspartnere eller andet.

Man er trods alt afhængig af arbejdet for at kunne betale regningerne, og man spenderer i gennemsnit en en tredjedel af ugens fem ud af syv dage på arbejdet, så man ville mene, man var så dedikeret til arbejdet, at man altid er til rådighed.

Igen er problemet, at medarbejderne har andre forpligtelser, opgaver, der skal løses, og aftaler, der skal indgås, som firmaet er afhængig af for at få en udbytterig omsætning.

Og atter er problemet, at jo flere, der skal deltage i en begivenhed eller lignende, desto svære er det at blive enige.

Især hvis man kun spørger mundtligt eller sender mails rundt, som alligevel drukner i alle andre arbejdsmails.

Det smarte er at investere i et Online Tilmeldingssystem, der udelukkende er afsat til koordinering og planlægning, så man har reserveret et enkelt system til dette.

Indfør dette med det samme, hvis du ikke allerede har gjort det.