skorstensfejer

Hvornår dukker skorstensfejeren op?

Hvornår dukker skorstensfejeren op?

editorial

Man er sikker på, at skorstensfejeren kommer en bestemt dato, men hvornår kan du forvente at få besøg af vedkommende? Det kommer jo meget an på din planlægning, om det passer med dig eller ej. Specielt hvis skorstensfejeren har noget vigtigt at fortælle dig.

Skorstensfejeren kommer normalt om morgenen omkring kl. 9.00. Det giver dig tid til at komme op og tage tøj på, inden han kommer. Derefter vil han gerne se på din skorsten og give dig nogle råd om, hvordan du holder den ren. Derefter er han på vej videre igen.

Hvis du har spørgsmål, kan du altid ringe til skorstensfejeren. De vil gerne hjælpe dig.

Hvad vil skorstensfejeren særligt se på hjemme hos dig?

Skorstensfejeren vil se på din skorstens tilstand og se, om den skal renses. Han vil også se efter, om der er blokeringer eller skader, der skal repareres.

Hvis du har en pejs, vil skorstensfejeren også kigge på den for at sikre, at den er sikker at bruge.

Skorstensfejeren vil også give dig råd om, hvordan du kan holde din skorsten og pejs i god stand. Han kan også anbefale, at du får renset din skorsten oftere, hvis den bruges meget.

skorstensfejer

 

Du kan normalt forvente, at skorstensfejeren kommer på besøg en gang om året. Men hvis du bruger din pejs meget, skal du måske få den renset oftere.

Hvis du har spørgsmål om, hvornår skorstensfejeren kommer, kan du altid spørge ham. Han vil med glæde hjælpe dig.

Hvem får besøg af en skorstensfejer?

De fleste mennesker, der har en pejs eller brændeovn, får besøg af en skorstensfejer mindst en gang om året. Dette sker for at sikre, at skorstenen er fri for blokeringer og snavs.

Hvis du bruger din pejs regelmæssigt, kan det være nødvendigt at få renset din skorsten oftere. Skorstensfejeren vil kunne rådgive dig om, hvor ofte dette bør ske.

Nogle mennesker har måske ikke behov for at få besøg af en skorstensfejer i deres hjem. Men det er altid bedst at tjekke med skorstensfejeren for en sikkerheds skyld.