overvågning

Kameraer til overvågning - til fornuftige priser

Kameraer til overvågning - til fornuftige priser

editorial

Er du husejer, og er din bolig af typen med en større privat grund og langt til naboerne? Så er den også særligt udsat for indbrud og tyveri. Hvis der ikke er opsyn med din bolig, har indbrudstyve frit spil og lette forhold, når det gælder bortskaffelse af tyvekoster. Derfor handler det for dig om at beskytte din bolig efter alle kunstens regler, hvis du vil undgå at komme hjem til et endevendt hus og en masse manglende ejendele.

Undgå at blive en del af den grimme statistik – beskyt dit hjem mod indbrud med overvågning

Det er selvfølgelig oplagt at skifte samtlige låse på alle indgangsdøre, samt forsyne vinduerne med låse i samme kaliber. Der ud over kan du installere en alarm med kode og bevæge sensor, som for det første udsender en høj lyd, for det andet automatisk kontakter den vægter tjeneste, som er tilknyttet alarm selskabet. Og sluttelig kan du, som det allermest effektive våben i kampen mod indbrudstyve og andre ubudne gæster, opsætte overvågning i form af kvalitets videokameraer, og dermed sikre, at du kan dokumentere eventuelle indbrud og forsøg på samme.

Hvorfor video overvågning?

Måske synes du, at det at opsætte video overvågning er at gå lige drastisk nok til værks. Men faktisk er video overvågning et af de mest effektive midler til såvel forebyggelse som dokumentation af indbrud. Hvis du sørger for at opsætte dine udendørs kameraer til overvågning synligt, og sætter mærker på alle indgangspartier, som gør opmærksom på overvågning, er dette som oftest nok til at skræmme tyve fra at gennemføre deres forehavende. Ingen har jo lyst til at havne på ”skjult kamera”! På DKKamera.dk finder du et bredt udvalg af videokameraer og andet udstyr til overvågning, samlet i praktiske pakker, som indeholder alt hvad du skal bruge i forbindelse med opsætning og installation af overvågning.