parfume

Køb parfume online - nemt og billigt

Køb parfume online - nemt og billigt

editorial

Du vil gerne se godt ud, og dermed gøre et lækkert indtryk på din omverden. Derfor er du meget bevidst om de signaler, du udsender via dit outfit, dine accessories, din makeup og din hår stil. Det hele skal helst gå op i en højere enhed, og skabe et fuldendt udtryk, således at ingen kan være det mindste i tvivl om, hvem du er. Hele din unikke personlighed og din individuelle karisma skal afspejles i din fremtoning. Og derfor må du endelig ikke glemme din parfume, som er en rigtig vigtig faktor i denne ligning.

Din duft viser din sande personlighed

Lugtesansen er måske nok den mest oversete sans i det menneskelige sanseapparat. Vi lever i en meget visuelt orienteret verden – men det ændrer altså ikke på, at vi som de primater, vi er, på et underbevidst plan lader os guide af dufte og lugte i omgivelserne.

Du kender sikkert alt til at blive frastødt af dårlig lugt, og tiltrukket og tryllebundet af en skøn og bjergtagende duft. Du har sikkert også oplevet, at en persons duft stod i diametral modsætning til resten af hendes udtryk, hvilket kan virke direkte forvirrende. En stærk og selvstændig kvinde i jakkesæt går for eksempel meget dårligt i spænd med en lillepige agtig duft. Og samtidig bør man ikke forveksle aften dufte med dagligdags dufte. Men det allervigtigste, når man skal vælge parfume, er at man vælger en parfume, som udvikler sig hensigtsmæssigt i symbiose med ens egen personlige kemi.

Derfor går det ikke, at du bare ukritisk vælger den samme parfume som din veninde. I kan have vidt forskellige kemiske sammensætninger i huden – og en parfume, som dufter som en drøm på hende, fungerer måske slet ikke for dig. Gør dig i stedet umage med at finde en parfume, som passer got til dig. Og så kan du bagefter købe den billigt på https://www.sephora.dk/