Er du også en af de typer, der er lidt for god til at smide ens løsøre væk?

Mange af os kan lide at have orden i vores kaos derhjemme, hvor vi trives ved, at der måske ikke er så meget orden i det hele, men ofte kan man finde frem til det meste, og ellers dukker det nok op.

Andre personer kan godt lide, at der er orden i alt konstant og lever i næsten sterile hospitalstilstande, hvide omgivelser, konstant rengøring og sedler og labels på alle ting, så man altid ved, hvor ens ting er.

Og sådan er vi så forskellige.

Men når vi så er ude, kan det godt blive ret så irriterende, hvis man ender med at smide ens ting væk ved et uheld, for så er tingene ikke længere blandt ens virvar eller rengjorte orden derhjemme.

Det kan være ens hue, vanter, nøgler, pung, mobil eller halstørklæde, og noget er bestemt vigtigere end andet, og nogle ting ville man hurtigere end andre opdage, at man havde glemt, mens man måske kan vente med at få andet tilbage – og endelig kan noget måske helt undværes.

Men man kan jo gøre sit for, at tingene måske ikke behøver at forsvinde for en, og lige netop med et halstørklæde har vi et godt forslag og faktisk flere til, hvad du kan gøre for at huske at få det med hjem.

Det kan lyde lidt barnligt, men hvis man er den glemsomme type, så er der altså ikke noget i vejen for, at man kan sy et navn ind i det, hvis man kan leve med, at man så ødelægger værdien i det.

Endelig kan man også sørge for at hænge halstørklædet det samme sted hver gang, hvis man besørger nogle mennesker jævnligt.

Samtidig kan man også gøre sig bevidst om, hvor man lægger eller hænger det og måske sige en lille remse for sig selv, så man husker det, når man smutter.