Det danske vejr er uforudsigeligt – og regnvejrsdage er ikke et særsyn. Skal du på udflugt eller patrulje i det fri, så er det altafgørende at du kan holde dig tør og varm, da det modsatte potentielt kan ødelægge din tur. Du har derfor brug for den helt rette beklædning til en eller flere regnvejrsdage – og dette kan du finde hos XtraGrej.dk! Her forhandles de allerbedste mærker, brugt af både private, politi og militær, og det hele sælges til særdeles konkurrencedygtige priser. Samtlige produkter er af højeste kvalitet og anvendes og anbefales af professionelle.

Regntøj er ikke “bare regntøj” – langt fra. Der findes en lang række forskellige modeller og produkter, alle måkrettet særlige situationer og med diverse funktionelle kvaliteter. Hvis du kombinerer den rette vandtætte beklædning med underbeklædning i termo, så er du rigtig godt på vej!

 

Men hvordan vælger man så det rigtige regntøj? Der er en række overvejelser du bør gøre dig inden du beslutter dig. Den første er måske ikke overraskende: i hvilken sammenhæng eller under hvilken aktivitet, skal du bruge regntøjet? Og har du på forhånd kendskab til vejrforholdende? 

Hvis du skal på vandretur i stejle fjelde eller i bakkelandskaber, og der kun er varslet risiko for mindre byger, så er det oplagt at vælge en regnponcho. Hvis du skal på en langvarig hike og det øser ned, så bør du istedet lade valget falde på et regnslag i høj kvalitet. Står du overfor en række hårde øvelser, der kræver meget af dig fysisk, eller skal du på patrulje, så led efter et sæt, der giver dig stor frihed til at bevæge dig – ligesom det bør være åndbart, så du kan komme af med den varme, din krop vil afgive.

Skal du opholde dig et sted, hvor du er eksponeret for ikke blot regn, men også blæst, så vil det være givtigt at finde regnjakke og regnbukser, da det er bedst til formålet. Mange sæt er fremstillet til brug hele året, da de er meget åndbare. Brug dem på arbejde eller i fritiden, hvis du er meget fysisk aktiv.

Hos XtraGrej.dk kan du med garanti finde lige dét, du mangler – og er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakte de kompetente og erfarne medarbejdere, der altid står klar til at hjælpe.