indvendige døre

Undgå at støde ind i indvendige døre

Undgå at støde ind i indvendige døre

editorial

Det kan næsten ligne noget fra en tegnefilm, når man lige drejer om hjørnet gennem en døråbning, og man så rammer døren ved kanten for eksempel, og man slår hovedet bagover og taber alt det, som man har i hænderne.

Det kan i sig selv se sjovt ud – på film, men i virkeligheden kan det jo være ganske farligt, hvis man falder og rammer noget på en uheldig måde, eller man smadrer noget, der er virkelig værdifuldt og dyrt for en.

Således bør man nok gøre sig en indsats for ikke at ramme den her dør, men nogle gange glemmer man det i skyndingen, og selvom man måske selv vænner sig til, hvor den dør er, så kan gæster og andre stadig ramme den, fordi de ikke kender indretningen i hjemmet.

Så hvad gør man for at undgå den slags uheld.

Gør opmærksom på de døre

Det er jo lidt for voldsomt, hvis man ligefrem skal stille heller op, afmærke med tape, blink eller andet ved disse døre.

Derfor bør man måske som det første overveje, om man kan ændre indretningen i ens hjem på en måde, så de døre ikke kan komme til at overraske en alt for meget.

Det betyder skam ikke, at man skal hen at slå vægge ned og ombygge hele rum, men man kan måske sætte dørene op på en anden måde eller lade dem være mindre fremhævet, uden det ser komisk ud.

Et eksempel kunne i denne sammenhæng være, at man aftaler at lade dørene være lukkede, når man benytter dem, så de er lettere at se.

Ellers kan man måske udskifte de døre med nogle, der fremhæver sig selv med farver eller udsmykning, så de er lettere at få øje på, når man går omkring i hjemmet.

Kan du selv komme på flere fine forslag?