love lingeri

Vær forsigtig med at tage lingeri af i mørket

Vær forsigtig med at tage lingeri af i mørket

editorial

Der er nogle gange lidt langt fra fiktion til den virkelig verden, og sådan skal det jo også gerne være.

Den fiktive verden repræsenterer jo en eskapisme, hvor vi kan forsvinde ind i en verden, der er anderledes end vores hverdagsliv, fordi man her kan opleve og udleve de ting, der ikke kan lade sig gøre i det virkelige liv, eller man kan opleve de ting, som der bare ikke sker i hverdagen for en.

Det kan være alt fra, at man ser en krimi, fordi mord er spændende, men man må ikke begå mord, eller man spiller spil som en superhelt, fordi man drømmer om at være den slags.

Men det kan også være noget mere jordnært, hvor man måske har set en kærlighedsfilm med hed elskov på sengen, hvor kvinden har lækkert lingeri på.

Det vil man så gerne opleve selv, så man besøger Love-Lingeri.dk og køber noget smukt lingeri, som man tager på til den rette anledning.

Og så går det galt.

Det kan gå vildt for sig i kampens hede

For så langt, så godt: Lingeriet er faktisk lækkert og sidder godt, men når man så slukker lyset og skal til at hygge sig, så kan der opstå problemer her.

For det lingeri kan måske være sammensat på en mærkværdig måde, så der skal mange små bevægelser til for at åbne det op, og man skal langsomt smyge sig ud af det.

Sådan har man det jo bare ikke, når der skal dyrkes hed elskov, hvor der gerne skal fart på, og man vil opleve det samme, som man ser på film.

Men noget af lingeriet sætter sig fast i en eller i noget på sengen, og den anden part får noget i klemme i det.

Således kan man komme til at ødelægge det…

Derfor skal man være lidt forsigtig, hvis man gerne vil bruge det igen, selvom man så måske opfører sig, som de gør i filmene.