gulvafslibning aalborg

Bestil tid til en professionel gulvafslibning i Aalborg

Bestil tid til en professionel gulvafslibning i Aalborg

editorial

Skal dit gamle trægulv stå skarpt igen, som den dag det blev anlagt? Er du ked af, at dit ellers smukke decor bliver skæmmet af et slidt trægulv, som er præget af misfarvninger, skjolder, ridser og skrammer? Og er du træt af ikke at kunne gå i strømpesokker eller på bare fødder i dit eget hjem, fordi dit før så jævne og ensartede trægulv er begyndt at danne trælse splinter i overfladen? Så bør du overveje, om ikke gulvet trænger til en ordentlig overhaling – for eksempel i form af en grundig gulvafslibning, som kan få has på de overfladiske slitage tegn.

Hvordan ved jeg, om mit gulv trænger til en gulvafslibning?

Generelt kan man sige, at når slitagen når til et punkt, hvor du ikke længere kan få dit trægulv pænt og skinnende ved hjælp af en almindelig gulvvask, er gulvet blevet så slidt, at den flotte overflade kun kan genskabes ved hjælp af en gulvafslibning.

Især gulve, som er behandlet med sæbe eller olie – to meget populære former for gulvbehandling – er særligt udsatte over for slitage, forårsaget ved daglig brug. Olie og sæbe behandlede gulve er nemlig ikke på samme måde som lakerede eller malede gulve beskyttet mod udefra kommende påvirkninger som for eksempel ridser fra møbler, nedtrådt støv, eller pletter og skjolder fra spildte væsker.

Den eneste beskyttelse, denne type gulve har, består i en hinde af sæbe eller olie, som arbejdes ned i træværkets overfladiske fibre under selve behandligen. Herved dannes en hinde, som du skal vedligeholde gennem ugentlig vask med særlig sæbe. Denne hinde vil dog med tiden slides bort – og så opstår de permanente slidspor og pletter, da gulvet mister sine smuds og væske afvisende egenskaber.

Tag kontakt til din gulvmand via https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-aalborg/ i dag – så kan du få et gratis og uforpligtende tilbud på en gulvafslibning med tilhørende efterbehandling.