gulvafslibning aalborg

Vælg en professionel gulvafslibning i Aalborg - for det bedste resultat

Vælg en professionel gulvafslibning i Aalborg - for det bedste resultat

editorial

Trægulve, som er behandlet med olie eller sæbe, er som regel utroligt smukke og charmerende. De er desværre også som oftest temmelig sarte og plejekrævende – og når først de er blevet slidt til en vis grad, er det kun en gulvafslibning, som kan få dem til at stråle på ny.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

Når en dygtig og erfaren gulvmand tager fat, vil han først og fremmest undersøge dit gulv. Baseret på sin viden om trægulve, og en vurdering af gulvets type, tilstand og beskaffenhed samt skadernes dybde og omfang kan han hurtigt bestemme, hvor meget – eller hvor lidt – det er nødvendigt at slibe bort.

Typisk vil en gulvafslibning ikke fjerne meget mere end allerhøjst to – og som oftest blot en – millimeter af træværkets overflade, svarende til det lag, hvor de værste skønhedspletter sidder. Således er en gulvafslibning en særdeles skånsom procedure, som de fleste trægulve sagtens kan tåle. Her er det dog igen en fordel at have en dygtig og faglært håndværker ved roret, som kan foretage den rette vurdering.

Selve gulvafslibningen foregår ved, at en maskine påmonteret en roterende slibe rondel med sandpapir i varierende korn tykkelser føres hen over gulvet i en jævn bevægelse. Dette kræver et vist håndelag – især hvis boligen er forsynet med mange skarpe hjørner og kringelkroge.

En dygtig gulvmand vil i kraft af sin ekspertise have de stærkeste forudsætninger for at kunne opnå det smukkeste resultat. Og gulvmanden tager sig selvfølgelig også af den efterfølgende behandling med lud, sæbe, olie, lak eller maling, alt efter hvad der tjener gulvet bedst, og hvordan du ønsker, at dit trægulv skal se ud.

Find dit lokale gulvfirma online

Hvis dit trægulv kunne trænge til en overhaling, kan du altid kontakte din lokale gulvmand på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-aalborg/ for et gratis og uforpligtende tilbud på en professionel gulvafslibning.