gulvafslibning aalborg

Professionel gulvafslibning i Aalborg

Professionel gulvafslibning i Aalborg

editorial

Trænger dit gamle, slidte trægulv, som med årene er blevet noget mat og flosset i overfladen, til en ordentlig overhaling? Drømmer du om at erstatte den plettede og mørke overflade, som træværket gennem mange års daglig slid har erhvervet sig, med en skinnende lys – eventuelt sæbe behandlet – en af slagsen? Og er du træt af altid at skulle pille splinter ud af fødderne, subsidiært at skulle have sutsko på, når du bevæger dig rundt i dit eget hjem? Så bør du overveje en professionel gulvafslibning, udført af en dygtig og erfaren håndværker.

Kan jeg ikke bare selv slibe mit gulv?

I princippet kan du godt selv forestå en gulvafslibning. Det kræver dog, at du har tid og overskud – og et transportmiddel. Skal du selv slibe gulvet, kræver det nemlig, at du lejer en gulvslibe maskine, som du selv står for at skulle transportere hjem fra byggemarkedet. Der ud over skal du selv indkøbe diverse udstyr og materialer, for eksempel sandpapir i varierende korn grovheder til montering på maskinens slibe rondel samt lud og olie eller sæbe plus diverse tilbehør til efterbehandlingen.

Dernæst kommer selve arbejdet med en gulvafslibning, som godt kan være temmelig slidsomt og tidskrævende for lægmand. Her kan du være temmelig sikker på, at en erfaren gulvmand med det rette professionelle håndelag og mange års erfaring med gulvafslibning og efterbehandling vil kunne opnå et væsentligt flottere resultat. Og så slipper du selv for at skulle manøvrere det tunge apparatur rundt i dit hus eller i din lejlighed – med risiko for skader på såvel selve gulvet som på paneler og dørkarme.

Hvor finder jeg en dygtig gulvmand?

Dertil kommer, at en erfaren gulvmand vil kunne yde kvalificeret rådgivning med hensyn til efterbehandling. Måske er en sæbe behandling ikke det rette for dit gulv – måske er det bedre med en hvid lak, som beskytter træværket bedre. Kontakt gulvkanonen i Aalborg på gulvkanonen.dk