excel kurser

Bliv skarp på regneark med Excel kurser

Bliv skarp på regneark med Excel kurser

editorial

Drømmer du om at optimere dine daglige arbejdsprocesser på effektiv vis? Så kan du med fordel tage et kursus i Microsoft Excel hos den danske kursus udbyder 4D.

Hvad kan jeg opnå med et Microsoft Excel kursus?

Hvis du vælger at gennemføre et Microsoft Excel kursus hos 4D er du rigtig godt hjulpet uanset om du ønsker en generel indføring i den versatile applikation eller om du søger indsigt i meget specifikke områder heraf. 4D tilbyder nemlig Microsoft Excel kurser på alle niveauer og henvendt til en bred vifte af anvendelses områder.

Er du stort set grøn ud i anvendelsen af Microsoft Excel som andet end et meget simpelt regneark kan du med fordel vælge det gratis seminar ”Excel – Så mange muligheder”, som vil give dig en introduktion til Microsoft Excel og et fingerpeg om hvorledes du mere effektivt kan anvende Microsoft Excel i din hverdag på kontoret.

Det gratis seminar kan følges op af kurset ”Excel grundlæggende” som kan gøre dig klogere på de mange basale funktioner som kan være til nytte i hverdagen. På dette kursus lærer du at bygge et regneark op fra bunden, og at indsætte noter samt kopiere og flytte celler heri. Du lærer hvorledes du kan foretage foretage udvidede søgninger samt at opbygge egne formler ved anvendelse af indbyggede funktioner i Microsoft Excel.

Når du er færdig med det grunlæggende kursus i Microsoft Excel vil du også kunne tilpasse og forberede et regneark til udskrift og anvende sidehoved og sidefod på hver enkelt side. Du vil kunne arbejde med flere ark i en projektmappe på smart og overskuelig vis. Og så lærer du om hvorledes du kan oprette grafiske repræsentationer af dine større datamængder – for eksempel diagrammer – go at kunne præsentere disse på mere overskuelig vis.

Du kan se en fuld liste over samtlige kurser i Excel hos 4D på 4d.dk