rengøringsmidler

der findes mange slags rengøringsmidler

der findes mange slags rengøringsmidler

advertorial

Der findes mange forskellige rengøringsmidler og det er vigtigt at du bruger de rigtige midler til opgaven. Ellers får du et dårligt resultat.

I hjemmet bruger du sikkert ofte det klassiske universalrengøringsmiddel. Det er også tilstrækkeligt i mange sammenhænge, for eksempel når du tørrer overflader af i stuen eller vaske et almindeligt vinylgulv.

Men når det for eksempel gælder gulve skal du være opmærksom på at bruge de rette plejende midler, hvis der er tale om for eksempel linoleum. Trægulve skal også behandles og vaskes forskelligt, alt efter hvordan de er behandlet. Et lakeret trægulv kan tåle mest.

rengøringsmidler

Sørg for at få de rette rengøringsmidler til hygiejnisk rengøring

De senere års corona har gjort os alle sammen opmærksomme på faren ved mikroorganismer og betydningen af en god rengøring når det handler om at standse sygdomme fra at brede sig. Særligt er badeværelset et sted, hvor man skal være opmærksom på at holde bakterievækst og svamp nede.

På badeværelset skal du bruge en række forskellige rengøringsmidler for at få løst opgaven ordentligt. Mange flader kan du blot tørre af med en gang universalrengøring på en svamp eller en klud. Men det kan også være en god ide at benytte et middel, der er tilsat desinficerende stoffer for at komme mikroorganismerne til livs.

Mange steder på badeværelset ha du brug for t fjerne kalkrender og forebygge opbygningen af kalkflager på fliser med mere. Der findes mange forskellige slags kalkfjernende rengøringsmidler og nogle f dem er meget skrappe. Hvis du bruger de aller skrappeste rengøringsmidler bør du have handsker på. Og vær opmærksom på, om den overflade, du bruger midlet på, nu også tåler den hårde behandling.

Rengøring af lokaler til erhvervsmæssigt brug kstiller helt særlige krav til rengøringsmidlerne og de redskaber der bruges. Find for eksempel de rette udstyr og midler hos https://www.rengros.dk/rengoringsmidler