Der relaterer sig nogle ting til, hvordan man opbevarer sine E væsker til ens e-cigaret bedst muligt, og det hænger sammen med, hvordan man bedst kan bibeholde aromaen i dem.

Man skal for eksempel ikke bare lade dem stå ude på et bord, hvor solen kan lyse alt for kraftigt på dem og lade smagen falme. Men at stille dem i køleskabet er heller ikke den rette løsning, fordi man så ender med, at de bliver for kolde og mister deres smag.

Generelt er det ikke en smart idé at lade dem stå fremme, så andre mennesker eller dyr kan få fat i dem. Man kan således have et skab eller andet aflåst område, hvor der ikke er for varmt eller koldt, hvor e-væskerne kan stå, så de holder sig længst muligt.

Ellers er det altid bedst at spørge ens forhandler af e-væsker om, hvordan man opbevarer væskerne bedst muligt, så de kan holde deres smag længst muligt.

Skulle man have købt e-væsker online, så kan det være, der følger en forklaring med til, hvad du skal gøre for at bibeholde aromaerne i væskerne længst muligt. Disse foreskrifter skal du altid følge.

Men eftersom at nogle mennesker damper på e-cigaretter for at stoppe med at ryge, kan man risikere, at man på et tidspunkt lægger både e-cigaretten og e-væskerne langt væk, fordi man ikke vil opleve noget, der minder en om at ryge og friste skæbnen.

Så kan disse remedier komme til at blive stillet langt væk og ikke brugt længe, men man holder alligevel på dem, så man altid kan dampe, hvis trangen til at ryge skulle melde sig.

Her skal man kigge på holdbarhedsdatoerne på e-væskerne for at se, om de stadig kan bruges, når man tager dem frem. Både for smagen, men også for ens sundheds skyld.

Udskift altid væsken i din e-cigaret, hvis den har stået med gammel e-væske i sig længe, så du har en ny frisk e-væske i den.

Og læs også, hvordan du bortskaffer e-væskerne korrekt, så du ikke forurener ved bortskaffelsen.