bådudstyr

Køb bådudstyr og sikkerhedsudstyr til båd online

Køb bådudstyr og sikkerhedsudstyr til båd online

advertorial

Skal familien ud og sejle til sommer? Så bør du sørge for at såvel selve båden som inventaret ombord er up to date inden du søsætter.

Tjek op på sikkerheden ombord

Noget af det vigtigste, når det handler om sejlsport og bådferie, er sikkerheden. Du skal altid sørge for at sikkerheden er i top inden du og familien sætter kursen mod selv hjemlige kyster. Blandt andet skal du have styr på beholdningen af sikkerhedsudstyr, her under redningsveste, ombord på båden.

bådudstyr

Hvordan gør jeg båden klar til sommeren?

Hvis du ønsker at stævne ud fra din hjemlige havn i en båd som er i topform på alle parametre bør du benytte dig af at den vinteren igennem ligger på land. Dette giver dig nemlig en helt unik mulighed for at komme ordentligt i bund med klargøringen – på flere måder.

Skrogets underside er et oplagt sted at starte. Her vil du nemlig kunne finde hovedårsagen til langsom og sløv fremdrift dårlig manøvredygtighed og et højt brændstof forbrug. Det er nemlig her diverse skaller, alger og rurer sætter sig fast hvilket gør båden mindre strømlinet. Du bør fatte en særlig skraber til formålet, og gøre det af med de små tyranner.

Ønsker du at slippe for flere af slagsen kan du behandle bådens bund med et særligt middel som gør det vanskeligt for dem at sætte sig fast. Det kan rigtig godt betale sig at udføre dette tiltag, både når det handler om sejlglæden og når det kommer til bådens forbrug af benzin eller diesel.

Hos Marinelageret i Sønderborg kan du finde alt hvad du skal bruge af værktøj og materialer når båden skal befris for skaller, snegle, rurer og alger. Se det store udvalg af bådudstyr, her under udstyr til rengøring og vedligeholdelse af båd, i den online shop på marinelageret.dk