mad ud af huset

Skal man spise al maden, man får ud af huset?

Skal man spise al maden, man får ud af huset?

editorial

Der kan være mange grunde til, at man vælger at få mad ud af huset, og det kan komme til alt fra større forsamlinger til de helt små anledninger.

Hvis der er tale om de store arrangementer, kan det være svært at bedømme, hvor meget mad man skal bruge, så man laver et skøn.

Desuden er det også lettere at få lavet noget overordnet mad, end at man skal lave specialretter til hver person med hensyn til allergier, madvaner med videre, selvom man da forsøger at tage hensyn og vise, hvad der er i maden.

Endvidere kan man risikere, at nogle mennesker ikke dukker op, så der bliver mad tilovers.

Man siger også, at det er bedre, at der er mad tilovers, end at man løber tør for mad, mens folk stadig er sultne.

Vi vil bare frem til, at her er man mere undskyldt som arrangør, at der er mad tilovers, når anledningen er slut, når det er den større af slagsen.

Væk med den dårlige samvittighed

Det er måske lidt sværere at fordele ansvaret, hvis man nu er til en mindre højtidlig anledning, hvor man får mad udefra såsom hos http://xn--kbmandenskkken-qqbj.dk/ 

For man er måske bare en mindre familie samlet til middag, hvor man vil bruge mere tid på at snakke og være sammen end at lave mad.

Man får endda sørget for, at retterne passer til alle medlemmerne den dag.

Man er også opdraget til, at man spiser op, men man kan måske bare ikke mere, eller smagen var ikke, hvad man forventede.

Selvom man så selv har betalt for maden, så får man dårlig samvittighed over, at man ikke kunne spise op.

Hvis man så frygter, at de skal komme og hente en masse mad, der ikke blev spist, men man vil ikke have en refundering, så kan man jo enten smide det ud, gemme det til andre, der kan lide det, eller give det væk.