Der er stor chance for at du allerede ejer et par sneakers. Stort set alle mennesker i dag har et par sneakers stående i skoskabet. Sneakers bliver brugt meget mere som en hverdagssko i dag end tidligere. Engang var sneakers en enkel gummisko, som udelukkende blev brugt i sportsverdenen. Nike har fx deres kendte model, Nike Free, som er en rigtig populær løbesko. I dag er der rigtig mange, som bruger Nike Free modellen, som en hverdagssko. Det smarte ved at vælge fx denne model, er at man både kan bruge den til sport og hverdag – så man får nærmest to sko i én.

Nike er et af de helt store mærker når man taler om sneakers. De har alverdens fede modeller, og der kommer hele tiden flere til. Der er mange, som er begyndt ligefrem at samle på sneakers fra Nike og andre mærker. Hver gang der udkommer en ny model i en ny farve, så gælder det om at få fingrene i den først. Der bliver mikset og matchet med farver når det kommer til sneakers og tøj i dag – man skal ikke være bange for at kombinere mange forskellige farver. Jo flere farver man har sneakers i, jo flere sjove muligheder giver det for at sammensætte lækre outfits. 

Sneakers til byen og til hverdag

Med det store udvalg der efterhånden findes af sneakers, så kan det også være svært at bestemme sig, hvis man er på udgik efter et nyt par. Der findes et hav af lækre modeller til både mænd, kvinder og børn. Man kan blive fristet hver gang der udkommer en ny model, og det kan godt blive en smule dyrt i længden. De nyeste modeller er selvfølgelig oftest lidt dyrere end alle de andre. Priserne skifter hele tiden i takt med at der kommer nye model ud. Hos Sportmaster kan du finde mange af de populære modeller fra Nike – og så endda til overkommelige priser: https://sportmaster.dk/nike/sko/sneakers. Det bedste ved at sneakers er blevet den nye go-to hverdagssko for mange, er den gode komfort ens fødder får dagen lang. Man undgår fuldstændig ømme fødder og vabler, og man skal ikke være bange for at være underdressed i sneakers – hverken på arbejde eller til fest, hvilket er det bedste ved denne nye trend. 

Du har måske lagt mærke til det, men i dag er det ikke unormalt at både piger og drenge har sneakers på i byen. De høje stiletter er blevet skiftet ud med behagelige sneakers for pigernes vedkommende. Selvfølgelig er der stadig nogle, som hopper i de højhælede fine sko til byturene, men det er bare blevet mere normalt og velset at hoppe i et par sneakers. Moden har altså gjort det yderst behageligt for mange, og man kan hurtigt signalere at man er moderigtig, ved blot at finde sig et par lækre sneakers – gerne i en farverig model. Det er bestemt ikke altid at moden er lig med behagelig eller komfortabel, så det er bare med at nyde, at det er sneakers, som er blevet så moderne nu.