LÅN

Vælg rigtigt, når du skal optage online lån

Vælg rigtigt, når du skal optage online lån

editorial

Mange danskere falder hvert år i en af de klassiske fælder, når det handler om hurtige lån, og de havner således i et gældsfængsel. Dette kan du undgå, hvis du vælger den rette låneudbyder.

Hvordan sikrer jeg at min online lån er legitimt?

Hvis du ønsker at styre uden om ågerkarle bør du gå efter en bank eller et penge institut som er underlagt Finanstilsynets regler for udbud af online lån. På den måde kan du sikre dig imod pludseligt stigende renter, gebyrer, som opstår ud af det blå, og de ufine metoder som de ukurante långivere kan finde på at benytte for at inddrive deres tilgodehavender.

Når en bank eller et penge institut er registreret hos – og dermed godkendt af – Finanstilsynet som udbyder af online lån er pågældende långiver blandt andet forpligtet til at levere fuld gennemsigtighed igennem hele låne processen. For dig som låntager betyder det at du allerede før du ansøger om optagelse af dit online lån kan se hvor meget det kommer til at koste dig alt i alt.

Hos Ikano Bank kan du eksempelvis benytte en smart og bruger venlig låne beregner hvor du selv har mulighed for at bestemme låne beløbets størrelse samt længden af lånets løbetid. Dette tillader dig at vælge en model hvor afdragene har en størrelse som passer til dit budget. Når du således uden problemer kan betale de månedlige afdrag på dit online lån risikerer du ikke bøder, gebyrer og straf renter. Og så burde du uden problemer være i stand til at betale lånet ud.

Når du ansøger om et online forbrugs lån via Ikano Banks hjemmeside vil du kunne få svar på din ansøgning i løbet af få timer. Og skulle de være positivt kan pengene stå på din bank konto i løbet af få arbejdsdage. Læs mere om online lån på ikanobank.dk