excel kurser

Få professionel hjælp til kurser i Excel

Få professionel hjælp til kurser i Excel

editorial

Er I vant til at arbejde med tal og i Excel, er du nu kommet til det helt rette sted. Der findes gode muligheder for at træne dine medarbejdere op i Excel. Excel er et program Windows har udviklet, hvor der er mange muligheder for at arbejde med beregninger i forhold til bygninger, konstruktioner, leasing eller hvis du skal lave dit eget salgsark. Excel har sine basale funktioner, men kan meget mere end det.

Her kan du hjælpe dine medarbejder til at udnytte det fulde potentiale i programmet ved at lave et fælles kursus. Det kan du enten gøre internt i firmaet eller tilmelde jer nogle af de kurser, der bliver tilbudt rundt i hele landet. Det kan både være fysisk eller online, alt efter hvad der passer bedst ind i jeres virksomhed. 

Styrk dit CV med Excel kursus

Det er ikke kun virksomheder, der kan få gavn af Excel kurser. Det kan også være aktuelt for dig, som enten er jobsøgende eller ønsker at øge sine kompetencer. Det er ofte et krav fra mange virksomheder, at man kender til Excel eller kan finde ud af at bruge det.

Hvis du derfor er helt grøn eller har haft det lidt i fingrene, vil det kunne gaven dig meget med et kursus. Her kan du som regel vælge et kursus, der passer til dit niveau.

Find et godt Excel kursus

Er du på jagt efter et kursus til dine medarbejdere i virksomhed eller er du privat person, som gerne vil styrke dine kompetencer, kan vi her hjælpe dig med at finde gode Excel kurser. Vi har lagt vægt på at finde en kursusudbyder, der leverer gode kurser med en høj tilfredshed. Her kan vi give de varmeste anbefalinger til at se det store udvalg af kurser i Excel som 4D tilbyder. Der er garanti for kvalitetundervisning for pengene.