excel kurser

Styrk dit CV og kompetencer med Excel kurser

Styrk dit CV og kompetencer med Excel kurser

editorial

De fleste kender måske eller har haft berøring med Excel på den ene eller andet måde. I nogle virksomheder og uddannelseretninger beskæftiger man sig rigtig meget med Excel. Excel er et fantastisk program for dig, som nørder med tal, lægger budgetter eller skal have lavet analyser og grafer på forskellige resultater eller mellemregninger. Excel kan rigtig meget mere end de fleste tror. Der er mange salgsvirksomheder, som bruger Excel til at lave løsninger og tilbud til deres kunder på. Det er en smart og effektiv måde at lave beregninger og algoritmer i, så man let kan strikke forskellige løsningsforslag sammen på. Det kan spare virksomheden for tid og penge, hvis man er god til at arbejde og nørde i Excel.

Styrk dit CV med Excel kurser

Er du jobsøgende eller ønsker du bare at pynte dit CV, kan det være en god ide at tage et Excel kursus. Det er et anerkendt kursus for mange virksomheder, da det er et program rigtig mange bruger i forskellige henseender. Ved at tage et Excel kursus, kan du måske stille dig bedre end din konkurrent, når du skal søge om en ny stilling eller et jobopslag. Det er noget som ser godt ud på CV’et og som er relevant inden for mange brancher. 

Derfor skal du udvikle dit personale i Excel

Er du i en salgsvirksomhed eller arbejder du med analyser og tal, kan du ikke komme uden om Excel. Her kan du styrke dine medarbejders kompetencer til at anvende programmet, så det kan komme til at gavne virksomheden endnu mere. Der er forskellige Excel kurser, så der er stor chance for at vælge et på det niveau, som matcher ens kompetencer.

Hvis du er på jagt efter en virksomhed, som tilbyder et stort udvalg af kurser på forskellige niveauer, kan du overveje 4D.dk